Over mijzelf

Ik ben Hanna Brunekreeft-van Rotterdam. Ik woon samen met mijn man Eric, onze zonen Emile en Wessel en onze hond Jeppe.

HannaOkt2018_kl

Naast het masseren in mijn praktijk werk ik één dag in de week als pedagogisch medewerkster op een kinderdagverblijf in Ede.

Elke dag loop ik samen met onze hond door het mooie bos van de Utrechtse Heuvelrug en ik beoefen yoga en meditatie om te ontspannen, goed voor mijn lichaam te zorgen en lichaam en geest in balans te brengen.

Mijn liefde voor massage is ontstaan nadat ik een workshop kindermassage had gevolgd. Ik vond het geven van een massage zo heerlijk om te doen dat ik besloot een cursus voor volwassenenmassage te gaan volgen. Na deze cursus was ik zo enthousiast dat een eigen praktijk mijn droom werd. Daar had ik nog wel meer kennis en verdieping voor nodig. Ik heb een opleiding integrale massage gevolgd en daarna nog vele andere cursussen gedaan om mijn kennis uit te breiden.

Op 1 oktober 2011 is mijn massagepraktijk van start gegaan.

In februari 2018 heb ik met succes de lichaamsgerichte kindercoach opleiding bij Jip en Jan Academie afgerond en breid ik mijn werkzaamheden in de praktijk uit met kindercoaching.

In december 2018 heb ik mijn diploma docente babymassage gehaald bij “de Weideblik” in Wageningen en geef ik de cursus babymassage met yoga.

Ik kijk ernaar uit je te mogen ontmoeten in mijn praktijk!