Volwassenen

De massage die je ontvangt is een algehele holistisch, energetische lichaamsmassage. Dat betekent dat het goed is voor lichaam en geest. Omdat in je lichaam alles met elkaar in verbinding staat vind ik het belangrijk dat het hele lichaam gemasseerd wordt. Door het opheffen van blokkades in het hele lichaam kunnen energieën weer vrij stromen. Hierdoor verdwijnen lichamelijke klachten en ben je beter in balans.

Door de massage komt ook je geest tot rust. Je wordt je bewust van inzichten en overtuigingen die op je lichaam vast zijn gaan zitten. Door de bewustwording kun je hiermee aan de slag in het dagelijks leven en kun je dingen loslaten.

Bij het masseren maak ik gebruik van technieken uit zowel oosterse als westerse massagestromingen. Ik puls het lichaam voor een diepere ontspanning, geef strekkingen om ruimte te geven aan spieren en gewrichten, gebruik drukpunten en bindweefselmassage voor spanningen die al langere tijd aanwezig zijn, gebruik stille aanraking voor rust en aandacht en ik pas technieken toe om energetisch in balans te komen.

De effecten van massage zijn:

– De hartslag, de ademhaling, het zenuwstelsel en het denken komen erdoor tot rust.
– Spieren worden los gemasseerd.
– Opheffen en voorkomen van spanningen en blokkades.
– Ontspanning en balans van lichaam en geest.
– Vermindert stress.
– Verhoogt de weerstand.
– Vermindert lichamelijke klachten.
– Geeft energie.
– Maakt je bewuster van je eigen lichaam.
– Geeft ruimte in je lichaam en in je denken.
– Laat je weer even tot jezelf komen.