Volwassenen, massage

Je lichaam voelt niet goed. Je spieren zitten vast en je hebt last van pijn in je gewrichten. Het beperkt je in je bewegingsvrijheid.

Ook je hoofd zit vol. Vol met gedachten over wat er geweest is en wat nog komen moet. En dat beperkt je in helder kunnen denken.

Je lichaam schreeuwt om aandacht. Hij geeft aan dat er teveel van hem gevraagd wordt. Maar je negeert het en rent en vliegt maar door.  Ook word je helemaal dol van alle gedachten in je hoofd. Je neemt niet de rust om ze eens goed op een rijtje te zetten. Je zit in de sneltrein en die staat nooit stil. En dan worden kleine pijntjes in je lichaam, grote pijnen en worden gewone gedachten, piekergedachten, met alle gevolgen vandien.

Hoe zou het voor je zijn als je met regelmaat even uit de rat-race stapt. Als je aandacht besteedt aan je lichaam en als je de gedachten in je hoofd even uitzet. Hoe zou het voor je zijn als je tot rust komt, je hoofd leeg is en pijntjes in je lichaam verdwijnen.

Dan ben je ontspannen, kom je tot jezelf, krijg je energie en voel je jezelf als herboren.

Dat kun je bereiken door jezelf regelmatig te laten masseren. De massage die je ontvangt zorgt ervoor dat je lichaam soepel voelt, je gedachten “uit” gaan en dat je ervaart wat echte ontspanning is.

Je hele lichaam wordt gemasseerd. Ik maak daarbij gebruik van zowel Oosterse als Westerse massage-technieken. Ik puls het lichaam voor een diepere ontspanning en ik geef strekkingen om ruimte te geven aan spieren en gewrichten. Ook gebruik ik drukpunten en bindweefselmassage voor spanningen die al langere tijd aanwezig zijn. Stille aanraking voor rust en aandacht en ik pas technieken toe om energetisch in balans te komen.

Daarbij maak ik gebruik van een basis amandelolie die wordt verrijkt met een etherische olie die jij op dat moment mentaal of fysiek nodig hebt.

De tarieven voor de massages zijn:

60 minuten   € 60,00

75 minuten   € 75,00

90 minuten   € 90,00

Als je goed voor jezelf wilt zorgen, mag een massage zeker niet ontbreken. Het laat je ontspannen, zorgt voor soepele spieren en gewrichten, maakt je hoofd leeg en zorgt voor een moment “alleen jij”.

Bel, app of mail mij voor een afspraak.

Ik zie je graag in mijn praktijk!