Volwassenen, massage & coaching

Veel te druk ben je. Je gezin, het huishouden en je werk slokken al je tijd op. Zelf schiet je er steeds bij in. Tijd voor “alleen jij” is er niet.

Je voelt je uitgeput. Je sleept jezelf de dag door. Er wordt veel te veel van je gevraagd en je weet van voren niet meer waar je van achteren mee bezig bent. Als je ’s ochtends opstaat zie je al als een berg tegen de dag op die voor je ligt. Je voelt aan alles dat je rustiger aan moet doen maar je hebt geen idee hoe en waar je moet beginnen.

Hoe zou het voor je zijn als je alle energie hebt om de dag door te komen? Als je tijd voor jezelf hebt? Als je in de drukte van alledag momenten hebt met “alleen jij” om op te laden? Hoe zou het voor jou voelen als je op een ontspannen manier je leven leeft en je leven in balans is?

Je leven in balans…dat kan met Massage&Coaching.

Deze combinatie is er één met een gouden randje. Tijdens de coaching ga je op zoek naar de balans in je leven. Je leert op welke manier je tijd voor jezelf kunt maken en hoe je, op een voor jou fijne manier, deze tijd kunt inrichten om meer bij jezelf te komen en rust te vinden in de drukte van alledag. Dat zorgt ervoor dat je aandacht hebt voor de dingen die je doet, je op een positieve manier in het leven staat en volop van het leven geniet. De massage die je ontvangt laat je voelen wat echte ontspanning is en laat je helemaal terugkomen bij jezelf.

Het pakket Massage&Coaching bestaat uit een programma van tien weken. Er zijn vijf afspraken van twee uur waarin we samen op zoek gaan naar balans in je dagelijks leven en je ontvangt een massage die jou laat ervaren wat echte ontspanning is. Je krijgt een werkboek mee waar opdrachten en oefeningen in staan om thuis te doen en je kunt er jouw ervaringen in opschrijven die we de volgende sessie zullen bespreken.

De kosten voor het programma Massage&Coaching volwassenen zijn € 649,00. Dit bedrag is inclusief werkboek en flesje etherische olie.

Wil je balans, rust en ontspanning in je leven dan is Massage&Coaching echt iets voor jou.

Bel mij voor meer informatie of het maken van een afspraak op 06-29175983.

Ik zie je graag in mijn praktijk.