Over mij

Met regelmaat maak ik de balans voor mezelf op. Dan ga ik na hoe ik mijn leven leef. Hoeveel tijd ik besteed aan werk en dingen die moeten en hoeveel tijd ik dan nog overhoud voor ontspanning en mezelf.

Ik kan je zeggen dat die balans bij mij zeker niet altijd op orde is. Ik neem te weinig tijd voor mezelf om te ontspannen en op te laden. Stress neemt dan de overhand en ik voel mij onrustig en opgejaagd. Dat kan ik best een hele tijd laten voortduren totdat ik de balans opmaak en er achter kom dat ik zo mijn leven niet leven wil.

Dan beslis ik……ik wil meer Hanna-tijd.

Zo kwam ik erachter, toen ik tijdens de Corona-tijd ineens een lege agenda had, dat ik totaal niet wist wat ik moest doen om die tijd te vullen met dingen die ik leuk vind. Het halfjaar daarvoor was ik veel te druk geweest met de combinatie, werk op kinderdagverblijf, mijn praktijk en het huishouden. Ik kwam tot de ontdekking dat ik veel te weinig oplaadmomenten had genomen en maar door en door was gegaan. Daar werd ik voor mezelf, maar ook voor mijn omgeving, geen leuker mens van.

In die tijd heb ik de balans voor mezelf opgemaakt.

Ik heb mijn baan opgezegd en besloten helemaal voor mijn praktijk te gaan. Het masseren, de rust en de ontspanning die daaruit voortkomen, in combinatie met mijn coaching, daar word ik echt zo blij van. Ik wil jou laten ervaren en je bewust maken hoe het voelt om in je drukke leven te ontspannen, tot rust te komen, op te laden, je lichaam te voelen en zo balans in je leven te creëren.

Elkaar op een positieve manier aanraken is een eerste levensbehoefte. De massage die ik geef is zo’n positieve aanraking. Ik masseer en coach met rust en aandacht en ik luister en voel wat jij op dit moment nodig hebt.

 

Wie ben ik verder….

Ik ben Hanna Brunekreeft-van Rotterdam. Ik ben getrouwd en heb twee zonen en een hond. Ik sta regelmatig op mijn yogamat en ik mediteer om rust te creëren en bij mezelf te blijven. Ook sport ik twee keer in de week om in beweging te blijven en goed voor mijn lichaam te zorgen.

Mijn man zegt regelmatig dat ik onder een steen leef. Ik volg weinig nieuws omdat mij dat teveel negativiteit oplevert. Verder ben ik een avondmens en heb ’s ochtends minstens drie keer de snooze-knop nodig om uiteindelijk op te staan. Ook ben ik een tikkeltje eigengereid. Als iedereen rechts gaat, ga ik links.

Ik ben positief, eerlijk, kan goed luisteren, een doorzetter, humoristisch, rustig en ontspannen. En ik vertrouw erop dat alles een reden heeft waar ik van kan leren en sterker en wijzer van word.

Genoeg over mij, nu naar jou….

Heb jij behoefte aan meer balans in je leven? Aan ontspanning, rust en tijd voor jezelf? Of heb je een kind wat ontspanning nodig heeft? Bel, app of mail mij.  Dan maken we een afspraak.

Ik zie je graag in mijn praktijk.

Liefs, Hanna

Tel: 0629175983