Massage&coaching4kids

Je maakt je zorgen…….

Je kind zit niet lekker in zijn vel. Zijn* vrolijkheid is verdwenen en hij klaagt over pijntjes in zijn lijf. Daarbij komt hij moeilijk in slaap, is snel overprikkeld en er hoeft maar iets te gebeuren en hij ontploft in een boze bui.

Kortom….je kind is uit balans.

Je kind is vermoeid, overziet niet meer wat hij allemaal moet en wil eigenlijk het liefst de hele dag bij jou zijn. Het ervaren van stress kan hier de oorzaak van zijn.

Dit alles zorgt ervoor dat de sfeer in huis niet gezellig is. Je hebt al vanalles geprobeerd maar je weet echt niet meer wat je ermee aan moet.

Radeloos word je ervan…

Hoe zou het voor jullie zijn als er weer rust in huis komt. Als je kind lekker slapen gaat en ’s morgens vrolijk zijn bed uitkomt en zin heeft in de dag die voor hem ligt. Hoe zou het voor jou zijn als er een ontspannen sfeer in huis is. Als jij als ouder ziet en voelt dat je kind weer plezier heeft in zijn leven. Zeker weten dat jij dan ook weer plezier en blijheid ervaart in jouw leven.

Dit kun je bereiken door het pakket Massage&Coaching4Kids

In een traject van tien weken ga ik samen met jou en je kind aan de slag om weer ontspannen in het leven te komen staan. Je kind komt vijf keer bij mij in mijn praktijk waar ik gesprekjes met hem voer, spelletjes en oefeningen met hem doe en hem via een massage laat ervaren wat echte ontspanning is. De coaching doe ik samen met je kind en tijdens de massages ben jij, als ouder, aanwezig.

Hij krijgt een werkboek mee naar huis waarin staat wat we gedaan hebben en waar oefeningen in staan om thuis te doen.

Jouw aandeel hierin is dat je samen met je kind de oefeningen uitvoert en/of hem hierin begeleidt. Ook leer ik jou voetjes masseren zodat je thuis aan de slag kunt om de band met je kind te versterken, samen te ontspannen en plezier te hebben.

Het traject bestaat uit 5 afspraken van anderhalf uur. Deze afspraken plannen we elke twee weken.

Massage&Coaching4kids, 5x 90 minuten, inclusief werkboek en flesje etherische olie € 499,00.

Na dit traject hebben jij en je kind alle tools in handen om ontspannen met elkaar om te gaan. Je kind weet ontspanning te vinden in deze drukke maatschappij en kan bij zichzelf blijven als er teveel van hem gevraagd wordt.

Bel, app of mail mij voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Ik zie jou en je kind graag in mijn praktijk.

                   ———————————————————-

Na dit traject kun je ervoor kiezen om je kind met regelmaat terug te laten komen voor alleen een massage om hem weer even terug te brengen naar volledige ontspanning.

De kosten voor losse massages zijn:

4 t/m 11 jaar
30 minuten: € 30,00

12 t/m 17 jaar
45 minuten: € 45,00

*ik praat over hij, maar hier kan ook zij staan.

Santulan, Wildemanstraat 16, 3921 ED, Elst (U), tel 06-29175983, hanna@santulan.nl