Kindermassage

Je maakt je zorgen…….

Je kind zit niet lekker in zijn vel. Zijn* vrolijkheid is verdwenen en hij klaagt over pijntjes in zijn lijf. Daarbij komt hij moeilijk in slaap, is snel overprikkeld en er hoeft maar iets te gebeuren en hij ontploft in een boze bui.

Kortom….je kind is uit balans.

Je kind is vermoeid, overziet niet meer wat hij allemaal moet en wil eigenlijk het liefst de hele dag bij jou zijn. Het ervaren van stress kan hier de oorzaak van zijn.

Dit alles zorgt ervoor dat de sfeer in huis niet gezellig is. Je hebt al vanalles geprobeerd maar je weet echt niet meer wat je ermee aan moet.

Radeloos word je ervan…

Hoe zou het voor jullie zijn als er weer rust in huis komt. Als je kind lekker slapen gaat en ’s morgens vrolijk zijn bed uitkomt en zin heeft in de dag die voor hem ligt. Hoe zou het voor jou zijn als er een ontspannen sfeer in huis is. Als jij als ouder ziet en voelt dat je kind weer plezier heeft in zijn leven. Zeker weten dat jij dan ook weer plezier en blijheid ervaart in jouw leven.

Dit kun je bereiken door je kind regelmatig te laten masseren.

Tijdens de massage ga ik samen met jou en je kind aan de slag om weer ontspannen in het leven te komen staan. Je kind ervaart tijdens de massage wat echte ontspanning is en ik geef wat oefeningen en tips mee om het ontspannen gevoel thuis vast te houden. Tijdens de massage ben jij, als ouder, aanwezig.

Jouw aandeel hierin is dat je samen met je kind de oefeningen uitvoert en/of hem hierin begeleidt. Dit om de band met je kind te versterken, samen te ontspannen en plezier te hebben.

Na een aantal massages weet je kind ontspanning te vinden in deze drukke maatschappij en kan hij bij zichzelf blijven als er teveel van hem gevraagd wordt.

De tarieven voor de massages zijn:

30 minuten: € 30,00

45 minuten: € 45,00

Bel mij voor meer informatie of het maken van een afspraak op 06-29175983.

Ik zie jou en je kind graag in mijn praktijk.

*ik praat over hij, maar hier kan ook zij staan.