HOMEPAGE

Je voelt je onrustig, je bent gejaagd, je rent en vliegt van het één naar het ander. Je ervaart stress, je hoofd vol gedachten draait overuren en je vindt dat er veel te veel van je gevraagd wordt.

Kortom…de balans in je leven is ver te zoeken.

Je rug doet zeer, je schouders en je nek zitten vast. Je hebt regelmatig last van hoofdpijn en je energiepeil zit ver beneden het nul-punt. Veel te druk ben je. Je ligt  ’s nachts wakker, piekert je suf en geniet niet meer ten volle van het leven.

Als je de balans opmaakt, weet je dat je meer tijd aan jezelf moet besteden. Want je wilt graag helder kunnen denken, goed kunnen slapen, een lijf dat goed functioneert, rustmomenten in je dag en tijd voor “alleen jij”.

Je wilt heel graag genieten van het leven.

Dat kan door meer balans tussen stress en ontspanning, tussen druk zijn en rust-momenten en tussen “aan” staan en “uit” zijn.

Als jij niet in balans bent en onrust en stress ervaart in jouw leven kan het zijn dat je niet de enige bent in je gezin. Ook jouw kind kan onrustig en gestresst zijn. En jullie kunnen elkaar daarin versterken.

Misschien herken je wel dat je kind slecht in slaap komt of niet goed doorslaapt, moe is, zich niet goed kan concentreren,  klaagt over buikpijn of hoofdpijn. Hij* is druk, vraagt veel aandacht en is snel boos en geirriteerd.

Dan kan het ook zomaar zijn dat het elke ochtend strijd is om je kind naar school te krijgen. Hij vindt het er te druk, er wordt teveel van hem gevraagd. Met als gevolg dat het elke avond gedoe is om je kind in bed te krijgen. Hij kan niet slapen, zijn gedachten draaien overuren en hij blijft maar roepen en uit bed komen. En dat terwijl jij ook tijd voor jezelf nodig hebt om op te laden.

De sfeer in huis is niet gezellig. Jullie raken beiden oververmoeid. Daardoor is jullie lontje korter en zijn jullie snel geïrriteerd.

Kortom…je wilt niet alleen balans in jezelf maar ook in je gezin.

Je verlangt naar rust en gezelligheid in huis. Je wilt op een positieve manier aandacht voor elkaar zodat de onderlinge band sterker wordt.

Om dat te bereiken mag je eerst inzien dat er niks mis is met jou en met jouw kind. Ik help je graag, met massage of massage&coaching, om te kijken wat er nodig is zodat de rust, de gezelligheid en de balans in huis, in jouw leven en dat van jouw kind weer terugkomen.

Jezelf regelmatig laten masseren draagt bij aan balans in je leven. Een massage laat je ervaren wat echte ontspanning is, geeft rust, maakt je hoofd leeg, laad je op, lost pijntjes op en geeft je een moment “alleen jij”. Voeg daar een vleugje coaching aan toe en de balans in je leven en je gezin zijn blijvend.

Bel, app of mail mij voor het maken van een afspraak om samen te kijken wat ik voor jou of voor jou en je kind kan betekenen.

Ik zie je graag in mijn praktijk.

Liefs, Hanna

* ik praat over hij maar hier kan ook zij staan.


Santulan, Wildemanstraat 16, 3921 ED, Elst (U), tel 06-29175983, hanna@santulan.nl