HOMEPAGE

Je voelt je onrustig, je bent gejaagd, je rent en vliegt van het één naar het ander. Je ervaart stress, je hoofd vol gedachten draait overuren en je vindt dat er veel te veel van je gevraagd wordt.

Kortom…de balans in je leven is ver te zoeken.

Je rug doet zeer, je schouders en je nek zitten vast. Je hebt regelmatig last van hoofdpijn en je energiepeil zit ver beneden het nul-punt. Veel te druk ben je. Je ligt  ’s nachts wakker, piekert je suf en geniet niet meer ten volle van het leven.

Als je de balans opmaakt, weet je dat je meer tijd aan jezelf moet besteden. Want je wilt graag helder denken, goed slapen, een lijf dat goed functioneert, rustmomenten in je dag en tijd voor “alleen jij”.

Je wilt heel graag genieten van het leven.

Dat kan door meer balans tussen stress en ontspanning, tussen druk zijn en rust-momenten en tussen “aan” staan en “uit” zijn.

Om dat te bereiken mag je eerst inzien dat er niks mis is met jou. Ik help je graag, met massage of Massage&Coaching, om te kijken wat er nodig is zodat de rust, het genieten en de balans in jouw leven weer terugkomen.

Jezelf regelmatig laten masseren draagt bij aan balans in je leven. Een massage laat je ervaren wat echte ontspanning is, geeft rust, maakt je hoofd leeg, laad je op, lost pijntjes op en geeft je een moment “alleen jij”. Voeg daar een vleugje coaching aan toe en de balans in je leven is blijvend.

Bel, app of mail mij voor het maken van een afspraak om samen te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Ik hoor graag van je.

Liefs, Hanna

Tel: 06-29175983