Hoe ervaar jij het?

Hoe ervaar jij het?

Ze appt mij, “Hi Hanna, hopelijk gaat alles goed met jou. Ik denk dat jij geen massages meer doet “?

En jammer genoeg moet ik bevestigend antwoord geven. De praktijk zit inderdaad dicht. Omdat de maatregel van anderhalve meter afstand niet lukt met masseren.

Toch ben ik ervan overtuigd dat juist in deze tijd veel mensen een massage goed zouden kunnen gebruiken.

In deze tijd, waarin je misschien onrust, angst en stress ervaart, zou het heerlijk zijn als je even een uurtje zou kunnen ontspannen en de onrust los zou kunnen laten.
Of misschien ervaar je geen onrust maar kom je juist tot rust en bezinning en kom je erachter dat het nu toch echt tijd wordt om beter voor jezelf te zorgen en liever te zijn voor jezelf. Ook dan zou een massage heerlijk zijn geweest.

Ik vertrouw erop dat het straks allemaal weer normaal is. En dan hoop ik dat we geleerd hebben van deze bizarre tijd. Dat we ons bewust zijn geworden hoe we ons leven leefden voor Corona. En dat we toch echt bepaalde dingen anders gaan doen.Als we er iets van leren heeft zo’n nare periode toch ergens ook nog “zin” gehad.

Dus als straks alles weer normaal is, ga ik gewoon door met masseren. En als jij dan alle stress uit je lijf wilt hebben of je wilt goed voor jezelf zorgen dan plannen we gewoon een afspraak.

Het enige wat je nodig hebt is anderhalve meter afstand, heel veel vertrouwen….en een beetje geduld…

www.santulan.nl