BIJNA LEEG…

Ik sla de bladzijde van mijn agenda om. Na een heerlijk feestweekend, zie ik dat er een paar kleine afspraken in mijn agenda staan. Verder is de hele week leeg! Ja, echt helemaal leeg!

Er ligt een week voor mij waarin ik kan doen en laten wat ik wil. Er wordt niets van mij gevraagd of verwacht. Ik mag helemaal zelf weten hoe ik mijn vrije tijd door ga komen.

Wat een VRIJHEID! Wat een CADEAUTJE!

Hoe vaak heb ik de afgelopen jaren niet verlangd naar een lege agenda? Met twee banen en een huishouden was er jarenlang geen sprake van een lege agenda. En hoewel ik genoot van de dingen die ik deed, ben ik mij er bewust van geworden dat een mens niet is gemaakt om als een “dolle dwaas” te rennen en te vliegen.

EN JIJ…..?Hoe zit het met jouw agenda?

Ren en vlieg jij ook van het één naar het ander? Staat jouw agenda ook bomvol? Roep jij ook met regelmaat, “mag ik wat tijd voor mijzelf alsjeblieft”.

Wat jij nodig hebt, als je bovenstaande vragen met “ja” heb beantwoord, is BALANS.

Balans tussen werken en ontspanning. Balans tussen energie geven en energie opladen. Want een opgeladen jij, kan beter omgaan met drukte en stress. Een opgeladen jij, is écht een veel leuker mens.

En nu hoor ik je denken, “HOE DAN”?

Nou gewoon…door je bewust te worden hoe jouw week eruit ziet en door bewust momenten te plannen voor jezelf.

En omdat ik als geen ander weet hoe lastig het kan zijn om dat zelf te veranderen begeleid ik jou daar graag in. Met mijn programma Massage&Coaching ga je in tien weken naar een leven in balans. Word je jezelf bewust hoe jouw week eruit ziet en leer je tijd voor jezelf te maken en te ontspannen.

Er is één maar………Je moet echt even wachten tot na de lockdown. Tot die tijd geniet ik nog even van die lege agenda.

En daarna……ben ik er helemaal voor JOU!

Liefs, Hanna❤