Babymassage

Kersverse ouder ben je!

En dat is nogal wat…..

Een klein mensje bepaalt het ritme van je dag. Je nachtrust wordt verstoord en de hormonen gieren nog door je lijf.

Wat een heerlijke roze wolk had moeten zijn blijkt in de realiteit toch niet zo roze. Want naast de aandacht dat jouw kindje nodig heeft, wil je ook het huishouden op orde hebben, sociale contacten bijhouden en je moet ook weer naar je werk.

Maar je wilt genieten……

Genieten van jouw mooie, lieve kindje. Van zijn* kleine handjes en voetjes. Van zijn lieve oogjes, kleine neusje en zijn heerlijke zachte huidje.

En genieten kan als je regelmatig de tijd neemt met alleen jij en je baby. En die tijd wordt nog waardevoller als je jouw kindje masseert.

Een massage is voor jou en je kindje een moment van rust, aandacht, warmte en heel veel liefde.

Dat zorgt ervoor dat jullie samen kunnen ontspannen, plezier hebben en een hele mooie, kostbare liefdevolle band opbouwen.

Met de cursus babymassage leer ik jou hoe je met verschillende grepen zijn hele lijfje masseren kan. Ook leer je verschillende spelletjes uit de baby-yoga om het plezier nog groter te maken. In de cursus komen ook de lichaamstaal van jouw kindje aan bod en je leert verschillende technieken om je baby te tillen en te dragen. Verder krijg je ook nog informatie over het gebruik van etherische oliën bij kleine kinderen.

De cursus bestaat uit drie afspraken van een uur en wordt één op één gegeven in mijn praktijk waar de temperatuur comfortabel is voor jouw kindje.

Cursus babymassage, 3x 60 minuten,
inclusief reader en flesje massage olie € 200,00

Samen ontspannen en een liefdevolle band opbouwen is een mooie, stevige basis voor jullie levenslange relatie.

Bel, app of mail mij voor meer info of het maken van een afspraak.

Ik zie jullie graag in mijn praktijk.

Liefs, Hanna.

*hij kan ook zij zijn.

Santulan, Wildemanstraat 16, 3921 ED, Elst (U), tel 06-29175983, hanna@santulan.nl